Na ovih šest načina samci uvek dobijaju seks

Izvor: Svet, 08.Avg.2015, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na ovih šest načina samci uvek dobijaju seks

To što niste u vezi ne znači da nemate seks. A sve dok pazite na sigurnost i dok vi i partner pristajete na ono što sledi, seks može biti prilično sjajna stvar.
Postoji čak i teza da se u bilo kojem trenutku na svetu seksa više samaca nego parova, iako još niko to nije službeno potvrdio, ni opovrgnuo.
A kao i kod seksa u vezi, i seks među samcima dolazi u različitim oblicima i formama. Ne postoji samo jedan ispravan način da imate seks, a vođeni tom mišlju donosimo vam nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << situacija s kojima se verovatno možete poistovetiti:
1. Nije tako sjajno kao što može biti
Ono kad nije loše, ali nemate potrebu ništa da kažete kada se sve završi. Ipak, nije vam žao, jer nije da ste s tom osobom u ekskluzivnoj vezi da bi ste se zabrinuli.
2. Kad ste pijani
Napolju ste, pijete, i što više pijete to biste više voleli da završite u nečijem zagrljaju. Svesni ste toga da verovatno nećete doživeti najbolji orgazam u životu, ali s “pijanim seksom” se nikad ne zna. Za mnoge ljude obično to i nije neko sjajno iskustvo, ali kad ste pijani, flertuje vam se, napaljeni ste ili usamljeni, seks može da bude baš ono što vam treba.
3. Kad biste želeli da preraste u nešto više
Radi se samo o seksu. I bio je to samo seks… neko vreme. Govorite sami sebi da možete da se nosite s onim aranžmanom “bez obaveza”, ali se onda odjednom nađete u situaciji kada ne želite da se razdvojite od osobe pošto sve (u krevetu, naravno) bude gotovo. Ili želite da je vidite opet. Ili želite da se mazite i pričate o smislu života. U svakom slučaju, priznajte sami sebi kad više nije reč samo o seksu i razmislite što možete dalje da preduzmete.
4. Kad završite s prijateljem
Moguće je da ste vas dvoje ustvari trebali da imate seks još kad ste se prvi put upoznali, ali su stvari jednostavno krenule u drugom smeru i postali ste prijatelji. I onda je bilo čudno da učinite nešto više, iako ste povremeno misliti o tome. Ili možda nikad niste o toj osobi razmišljali na taj način, ali se jednostavno “dogodilo”. Kako god, budite svesni da seks može da pogorša situaciju između vas dvoje. Doduše, može se pokazati da se radilo samo o dobrom seksu, nakon kojeg nastavite ranijim putem. Ili shvatite da ste stvoreni jedno za drugo. Ko će ga znati.
5. Potpuno slučajno
Niste planirali da imate seks. To vam nije bilo ni na kraj pameti. Ipak, ima tih noći kad se stvari jednostavno dogode (niste čak obukli ni seksi veš). Mogli biste da odbijete priliku, ali, s druge strane, kažete sami sebi da se jednom živi, pa se prepustite i uživate.
6. Kad oboje znate da ne biste trebali to da učinite
Povremeno se pojavi osoba s kojom nipošto, nikad ne biste trebali da spavate. Bilo da je to bivša od najboljeg prijatelja, vaš bivši, neko ko je u braku ili vaš šef. Uglavnom, znate da ne smete da spavate s tom osobom, a onda se, kao u filmu, stvari jednostavno nekako počnu da se razvijaju i dok sami sebi govorite da ovo neće dobro završiti… već ste jedno na drugom! Nije se trebalo dogoditi, ali neka vam ne bude čudno ako shvatite da nimalo ne žalite zbog toga, piše Elite Daily.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.