Na korak do pobede: Sindi saslušana, uskoro presuda!

Izvor: Scandal.rs, 17.Mar.2016, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na korak do pobede: Sindi saslušana, uskoro presuda!

Ivana Stamenković Sindi bivša članica grupe “Models” konačno je saslušana u procesu protiv svog bivšeg supruga Nikole Pavlovića.

“Želela bih da apelujem na sve žene da slede moja primer, ali da reaguju na vreme, ne da čekaju kao ja. Nadam se da će pravda pobediti”, rekla je Sindi za “Blic”.

Pevačicin advokat zadovoljan je što je konačno Ivana saslušana.

Bilo je ovo jedno jako kvalitetno suđenje, ali samo u tom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << smislu da je konačno saslušana. Konačno su svi saznali koliko je bila maltretirana, a sada je sve na sudiji”, krtako je prokomentarisao njen advokat.

Podsetimo, Nikola Pavlović optužen je zbog nasilja u porodici. U optužnici se navodi da je svoju bivšu ženu, sa kojom ima i maloletnu ćerku, šamarao, davio, udarao pesnicom.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.