Na Đanijevoj slavi bio glavni! Darka kitili parama

Izvor: Svet, 23.Nov.2019, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Đanijevoj slavi bio glavni! Darka kitili parama

Kada Radiša Trajković Đani slavi krsnu slavu, to izgleda kao da je u pitanju svadba! Kite se muzičari, ića i pića napretek, a ni pevača ne manjka.
Tako je bilo i u sredu uveče u jednom restoranu gde je pevač dan pre Aranđelovdana obeležio krsnu slavu, i to gala.
Pevač je ugostio prijatelje, kolege, užu i širu familiju. Među prvima je na slavlje došao Darko Lazić, a za njim i Slađa Alegro, Emir Habibović i mnogi drugi. Domaćica Slađa bila je odlično >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << raspoložena i na vratima je dočekivala zvanice. Tu su bili i naslednici Trajkovića: ćerka Sofija, sinovi Marko i Miloš sa devojkama.
Slavska večera poslužena je čim su se gosti udobno smestili. Za to vreme muzika je tiho svirala, a nakon večere domaćini i njihovi prijatelji latili su se mikrofona. Pre svih, Lazić je uzeo mikrofon i zahvalio se Đaniju na pozivu. Nakon kratkog obraćanja, pevač je pustio glas i zaradio novčanicu od 500 evra, i to na čelu. U jednom trenutku, mikrofona se latio i domaćin i zapevao starogradske pesme.
svetsvet
The post Na Đanijevoj slavi bio glavni! Darka kitili parama appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.