NOVI SVET OTKRIVA ZAŠTO Severina ne priča sa Brenom!

Izvor: Svet, 04.Avg.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SVET OTKRIVA ZAŠTO Severina ne priča sa Brenom!

Severina Kojić ne samo da je zaratila sa svim ljudima iz svog kreativnog tima, već je sada izgleda rešila da uđe u rat i sa svim svojim komšijama sa Bežanijske kose. Naime, ona više ne priča ni sa Lepom Brenom.
„Pre dve nedelje Severina je bila na Bežanijskoj kosi kod svekra Kebe, i dok je šetala sa mužem, sreli su Brenu, kojoj se ona nije ni javila.”
OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
KUPITE SVET! Aleksandra Subotić: MNOGO SE PLAŠIM! OTKRIVAMO: Ovo je istina o Luninom stanu!

svetsvet
The post NOVI SVET OTKRIVA ZAŠTO Severina ne priča sa Brenom! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Severina,   Subotica

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NOVI SVET OTKRIVA: Sanja se gušila, Vesna zvala hitnu!

Izvor: Svet, 04.Avg.2019

Vesna Dedić i Sanja Marinković uspele su da uhvate sedam slobodnih dana letovanja na Pržnu, koje će teško zaboraviti. Sekund je falio da drama kroz koju su prošle završi kao tragedija.. „Uhvatila me je panika, strašno me je peklo i bolelo, nisam mogla da pričam, počela sam da se gušim. Onda...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.