Izvor: Scandal.rs, 20.Sep.2018, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI OKRŠAJ! BANE ČOLAK NASRNUO NA TOMU ZBOG ZERINE!

Tokom sastanka, Zerina Hećo ušla je u raspravu sa Tomom Panićem zbog njegovog dugog izlaganja. Toma se nije obazirao, što je Zerinu dodatno iznerviralo, a potom je počela da ga psuje, što joj je on uzvratio. Sve je bilo pod kontrolom dok Toma nije u jednom momentu spomenuo Zerinino dete. – Jel tako i dete The post NOVI OKRŠAJ! BANE ČOLAK NASRNUO NA TOMU ZBOG ZERINE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obezbeđenje jedva zadržalo Baneta Čolaka da ne udari zadrugara, a sve zbog NJE (video)

Izvor: Svet, 20.Sep.2018

Zadrugari su danas imali porodični sastanak na kome su iznosili mišljenja pojedinačno o problemima u Beloj kući.. Toma Panić je dugo pričao o celokupnoj situaciji u kući, a to je zasmetalo Zerini Hećo, pa je odjednom počela da se dere na njega.. . Zerina je nekoliko puta izgovarala uvrede na...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.