NOVI ESTRADNI RAT: Tanja Savić uputila ŽESTOKE REČI kolegenici Milici Pavlović...AU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2018, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI ESTRADNI RAT: Tanja Savić uputila ŽESTOKE REČI kolegenici Milici Pavlović...AU!

Da li će joj zameriti?

BONUS VIDEO: Totalna TRANSFORMACIJA Milice Pavlović!

Pevačica Tanja Savić vratila se iz daleke Australije kako bi svoje fanove obradovala novim pesmama. Kako je njena poslednja numera "Oči boje viskija", koju je snimila sa Koronom i Rimskim, postala veliki hit, pevačica je ponovo sa ovim dvojcem sarađivala, te pripremila nešto što mnogi jedva čekaju da čuju.

Објава коју дели Tanja Savic (@tanja_savic_private) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << дана 25. Апр 2018. у 7:29 PDT

Međutim, pred kamerama je pričala o koleginici Milici Pavlović, za koju se tvrdi da je najveća zvezda. Tanja je otkrila kakvo mišljenje o njoj ima:

- Devojku sam videla jednom u životu, ne znam kakvo mišljenje da imam o njoj. Mislim da se ona izdvaja od mnogih i ima predispozicije da bude popularna. Jesam ja tebi boring (dosadna) - upitala je Tanja novinara, koji je to shvatio kao da joj je Milica dosadna, a pevačica nije mogla da se opravda.

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica) дана 9. Апр 2018. у 11:05 PDT

Da li će doći do estradnog rata, ostaje nam da vidimo!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.