NOVI BROJ SVETA OTKRIVA: Evo ko će pomiriti Anu i Rastu!

Izvor: Svet, 28.Jul.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI BROJ SVETA OTKRIVA: Evo ko će pomiriti Anu i Rastu!

Na porodičnom okupljanju koje je organizovao Anin brat Marko Rastini roditelji insistirali na tome da se bivši supružnici pomire.
“Njegovi roditelji se inače nikada ne mešaju u njihove odnose jer ih nisu nikad ni sastavljali ni rastavljali, ali kada su videli kako se i posle razvoda lepo slažu, nisu mogli a da ne pomisle na moguće pomirenje.”
OSTATAK TEKSTA POTRAŽITE U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA!
Svetsvet
The post NOVI BROJ SVETA OTKRIVA: Evo ko će pomiriti Anu i Rastu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NOVI BROJ SVETA OTKRIVA: Đorđe David objasnio zbog čega Darko neće biti kažnjen!

Izvor: Svet, 28.Jul.2019

. Darko Lazić i dalje muku muči sa povređenom nogom, a njegov kolega i član žirija Zvezda Granda Đorđe David pita se zašto još uvek nije kažnjen.. „Nažalost, on je i autodestruktivan, hoće da to što mu je Bog dao uništi, ma kao da ga sam đavo mazi po glavi. Meni je to kretenarija“,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.