NOVE INFORMACIJE O DRAMI NA RTS-u! Kadar predugo trajao, umesto voditeljke - reklame, pa PREKID programa

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023, 20:17

NOVE INFORMACIJE O DRAMI NA RTS-u! Kadar predugo trajao, umesto voditeljke - reklame, pa PREKID programa

Emisija "Jedan dobar dan" koja se emituje radnim danima na Radio-televiziji Srbije od 13-15 časova, danas je naglo prekinuta!

Kako smo već pisali, snimatelj RTS-a doživeo je srčani udar tokom emitovanja emisije "Jedan dobar dan".

Za razlog se saznalo tek nekoliko sati kasnije, a prekid programa desio se zbog toga što je jednom od snimatelja pozlilo i ustanovljeno je da je doživeo infarkt.

Hitna pomoć je odmah došla na lice mesta i pužila mu prvu pomoć, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te je zatim prevezen u Urgentni centar, gde mu je ukazana dalja zdravstvena nega.

Emisija je krenula regularno, u 13 časova, kada je voditeljka Ivana Milenković gledaocima najavila uobičajeno dvočasovno druženje, s puno gostiju i različitom tematikom. Međutim, već samo nekoliko minuta kasnije delovalo je kao da nešto nije u redu.

Pušten je prilog o proslavi 65. godišnjice postojanja RTS-a, da bi se potom kadar vratio uživo na Adu Ciganliju. Već tada je bilo primetno da kadar predugo traje, a nekoliko sekundi kasnije puštene su reklame, te potom i druga emisija, koja ne ide u ovom terminu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.