NOVA SVAĐA Slobe i Lune! LOMILI FLAŠE, URLALI JEDNO NA DRUGO! Evo šta se desilo! (video)

Izvor: Svet, 04.Jan.2018, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA SVAĐA Slobe i Lune! LOMILI FLAŠE, URLALI JEDNO NA DRUGO! Evo šta se desilo! (video)

Nakon suđenja u kome je Luna Đogani tužila Kristinu Kockar, jer smatra da Kija i dalje gaji emocije prema Slobi, došlo je do velike svađe između Lune i njenog dragog.
Sukob je počeo kada je Sloba prebacio Luni da je o njemu pričala po Beloj kući da je agresivac.
Luna je odmah planula, počela da baca flaše i rekla da više ne želi sa njim da razgovara.
“U pi*ku materinu! Jesi sada završio?! Agresivac si, najgori! Mrzim te! Ne volim te! Da li >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ti je sada lakše? Ne volim agresivce, nećemo biti zajedno! Završili smo! Skloni mi se!”, vikala je Luna, a onda joj je Sloba zapretio.
“Ako odeš sada ovog trenutka, završili smo zauvek! Bogom ti se kunem”, govorio je Sloba Luni.
Nakon ovoga Luna se obukla i otišla na farmu, gde je plakala. Nedugo potom do nje je došao Sloba, ali ona je odbijala da razgovara sa njim, te je usledila nova svađa.
“Da li ti stvarno misliš da je Kija meni bitna i da je ona mene smirila?”, pitao je Radanović Lunu, a ona mu odgovorila da ne misli tako nešto.
Onda su ponovo potegli priču oko toga kako je Luni teško otkako je Kija ušla u kuću i napala je Slobu da on ne zna kako se ona oseća.
“Niko ne zna kako je meni otkako je ona ušla”, urlala je Luna.
“Ispala si glupa! Ti si ta koja se druži sa njom! Šta zbog mene? Ja sam prvi rekao da ne treba da se družiš sa njom! Boli me ku***! Ti treba sa njom da imaš korektan odnos, a ne da se družiš!”, vikao je Sloba i dodao da je promenio svoj život iz korena da bi bio sa Lunom.
“Nije ona problem! A ti što od mene hoćeš da napraviš da sam ja ljubomorna budala, to je tvoj problem”, urlala je Luna.
Kako se završio njihov sukob, pogledajte na snimku.

Svetprintscreen

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.