NOSILA SAM DRENOVE... SLUZ CURILA IZ GRUDI! Sandra opisala STRAVIČNE DETALJE sa PLASTIČNE OPERACIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 20:28

"NOSILA SAM DRENOVE... SLUZ CURILA IZ GRUDI!" Sandra opisala STRAVIČNE DETALJE sa PLASTIČNE OPERACIJE

"Morala sam redovno da posećujem doktora!"

Sandra Subotić je danas odgovarala na pitanja svojih fanova na društvenoj mreži Instagram, pa je tom prilikom otkrila svoje iskustvo sa plastičnom hirurgijom, tačnije sa operacijom grudi.

Kako ona kaže, prvi put kada je išla bilo je jako bolno i teško.

- Draga Sandra, da li je ugradnja grudi bolna? - glasilo je pitanje na Instagramu:

- Moja iskustva su ovakva: Prva operacija - Raspadala sam se od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolova. Nosila sam drenove (bočice u koje curi neka sluz iz grudi koja je cevčicama plastičnim povezana za kožu) 10tak dana, morala sam redovno da posećujem doktora da ih prazni i ništa nisam mogla da obučem preko toga. Bilo je užasno bolno. - napisala je Sandra, pa dodala:

A post shared by Aleksandra Subotic (@sandrasuboticss)

- Druga operacija - izašla sam iz bolnice posle 4h od operacije. Dobila sam brufen protiv bolova i sutradan otišla na avion - napisala je Subotićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.