NIŠTA OD SVADBE?! Divna NEĆE DA SE UDA, ima jedan USLOV za Marka - ŠOKČINA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Nov.2017, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD SVADBE?! Divna NEĆE DA SE UDA, ima jedan USLOV za Marka - ŠOKČINA (VIDEO)

Ima samo jedan uslov.

Divna Milanović i Marko Kocić su jedni od zanimljivijih učesnika rijaliti "Zadruga", a svoju popularnost su stekli u emisiji "DNK", gde su pričali o međusobnim prevarama a i gde je Marko priznao da je biološki otac njihove ćerke Kristine.

Ono što je ojačalo njihovu vezu i ljubav jeste odluka da pred kamerama rijalitija jedno drugom izgovore sudbonosno "da".

Iako se Marko nekoliko puta premišljao, sada je zagrejan da im se napravi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svadba, pa skoro svakodnevno pričaju o planovima za veliko veselje. Jutros su sedeli sa Macom Diskrecijom i Markom Miljkovićem, kada je Divna otkrila da ne može da je "kupi" za male pare:

- Mlada vredi 200, 300 evra, a Marko kaže 500 dinara. Ne može bez 12, 13 hiljada - odlučna je bila Divna.

Kako je ovaj razgovor izgledao i šta je Maca Diskrecija savetovala Divnu pogledajte u videu u prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.