NISAM TEŠKO BOLESTAN! Posle vesti da ima RAK, oglasio se Bora Đorđević

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NISAM TEŠKO BOLESTAN! Posle vesti da ima RAK, oglasio se Bora Đorđević

"Nema otkazivanja turneje!"

Roker Bora Đorđević oglasio se povodom navoda lista "Svet" da boluje od raka prostate i da uskoro kreće na lečenje, što su preneli mnogi mediji širom zemlje i regiona.

- Bora je tek nedavno saznao da je bolestan. Jedino rešenje je operacija – naveo je, između ostalog, neimenovani izvor ovog časopisa.

Frontmen Riblje čorbe se, u kratkom saopštenju, osvrnuo i na druge navode u pomenutom članku. Đorđević je naglasio:
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Riblja čorba nije otkazala, niti će da otkaže nijedan nastup. Naprotiv, već 7. decembra smo u Minhenu, a u pripremi je i velika turneja. Zakazuju se datumi i za njen američki deo. Vest o otkazivanju koncerata je zlonamerna, s tendencijom da nam obezvredi izuzetan album "Da tebe nije", i unese nesigurnost u naše fanove i obeshrabri organizatore.

Bora je nastavio:

- Takođe je zlonamerno napisano da tražimo nekakve pare. Hvala onima koji su ponudili novčanu pomoć, ali novac nam nije potreban. Svi u bendu smo osigurani.

Na kraju, Đorđević je istakao:

- Nisam teško bolestan, što se i videlo na više nego uspešnoj letnjoj turneji u 25 gradova, a naročito na poslednja dva – 13. septembra u Ljubljani i 5. oktobra u Beču. Sviramo i pevamo bolje nego ikad. Verujemo da su ovakve dezinformacije pokušaj sabotaže nekih loših ljudi. U ime "Riblje čorbe", Bora Đorđević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.