NISAM SPAVALA 24 SATA! Prvo oglašavanje Lune Đogani iz BOLNIČKOG APARTMANA - Evo kako se oseća!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 08:57

"NISAM SPAVALA 24 SATA!" Prvo oglašavanje Lune Đogani iz BOLNIČKOG APARTMANA - Evo kako se oseća!

Ne krije uzbuđenje!

Luna Đogani se juče porodila u Narodnom frontu i na svet donela devojčicu. Đoganijeva je pre dva dana primljena u bolnicu sa porođajnim bolovima.

Đoganijeva je je smeštena u apartmanu. Iako je porođaj krenuo prirodnim putem, na kraju se Luna porodila carskim rezom. Beba i novopečena mama se sada super osećaju.

Novopečena mama ne može da sakrije uzbuđenje. Ona je okačila kratki video i podelila sa svojim pratiocima kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oseća:

- 24 sata nisam spavala, adrenalin na 500 - napisala je Luna i dodala emotikone koji se smeju.

Ovo je njeno prvo oglašavanje iz bolničkog apartmana. Možemo primetiti da odmara nakon porođaja i da prati emisiju "Amidži šou" u apartamanu.

Ekipa portala Srbija Danas čestitala je juče novopečenom tati, Marku Miljkoviću, na prinovi. On je podelio sa nama kako se oseća i kada će prvi put zagriliti svoju naslednicu.

- Moći ću da ih vidim tek za 2-3 dana. Moraju malo da budu u porodilištu, da se Luna vrati u normalu jer ipak je to prvi put da se porađa. Već sam video bebicu, preslatka je, mnogo liči na mene. Pogodila je termin 15. jun baš u centar, ni par dana ranije ni kasnije. Ja sam oduševljen i jedva čekam da je uzmem u naručje - rekao nam je Marko.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.