NIKO DO SADA NIJE ZNAO: Ona je prva ŽENA Ace Lukasa?! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2018, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO DO SADA NIJE ZNAO: Ona je prva ŽENA Ace Lukasa?! (FOTO)

Pre sonje je bila ona.

Malo ko razmišlja o prvobitnoj izabranici Ace Lukasa, a ona vodi miran život daleko od očiju javnosti.

Aca Lukas se razvodi od Sonje Vuksanović, na kojoj je trenutno sva pažnja naroda zbog fizičkog obračuna sa devojkom Željka Šašića. Malo ko razmišlja o Acinoj prvoj supruzi, Svetlani Vuksanović, koja za razliku od njih, živi miran život.

Njih dvoje zavoleli su se još u srednjoj školi, a ubrzo zatim su i osnovali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodicu i mirno živeli u beogradskom naselju Karaburma. Ipak, braku nije suđeno da potraje, pa su se njih dvoje razveli. U braku se rodilo dvoje dece: sin Lazar i ćerka Miljana, koja radi u Grand produkciji.

Svetlana danas radi u jednoj radnji zdrave hrane, a jednom se pohvalila i susretom sa našim najboljim teniserom, Novakom Đokovićem.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.