NIKAD NEĆEŠ IMATI DECU! JEZIVE Doroteine izjave upućene Staniji! (VIDEO)

Izvor: Svet, 11.Feb.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKAD NEĆEŠ IMATI DECU! JEZIVE Doroteine izjave upućene Staniji! (VIDEO)

Dorotea Jovanović žestoko se sukobila sa Stanijom Dobrojević zbog garderobera, a izmakla joj se i jedna skandalozna izjava o tome da li Stanija može da ima decu.
Poslušajte:








View this post on Instagram















OVO ZLO I MORALNI MULj NEKOGA PROZIVA ZA DECU!!!! Jedna štrokava striptizeta i Minina dobra drugarica.(sestre >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << po sponzoru I makrou).Sve to jer joj je Stanija rekla svoje mišljenje i ISTINU! Glumi "DAMU".Mozda animir damu.One ispod plavog mosta su normalnije.Prvih mesec dana je glumila nivo a na kraju je pokazala svoje pravo lice.Prljava je,sve oko nje je u kaosu.Krade,laze,podmece,vredja na najgnuzniji moguci nacin.Hvali se s tim da je elokventna a samo vrti jedno te isto. Zabolela ju je istina pa se sluzi ovime! ZAHTEVAMO KAZNU ZA OVAJ OLOŠ!!! UVREDILA JE SVE ŽENE!!!! @milica.mitrovic.pink @isidora.tubin @darko.tanasijevic @ludo_pero @scandaltabloid @star_magazin @svet_rs @srpskitelegraf @kurir.rs @srbijadanas @zadruga.rtvpink @rtvpinkofficial @pinkmediagroup @stanijadobrojevic @vladelije #stanijadobrojevic #vladimirtomovic #sheisawinner #vratitevladu #👑and👸
A post shared by 🔒 (@_ljubav_tvoja_zrno_bibera_) on Feb 10, 2019 at 11:01am PST


SvetSvet
The post NIKAD NEĆEŠ IMATI DECU! JEZIVE Doroteine izjave upućene Staniji! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.