NIJE SE ŠTEDEO! Raša obradovao Gocu SKUPOCENIM letovanjem, od cifre će vas ZABOLETI glava!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2019, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SE ŠTEDEO! Raša obradovao Gocu SKUPOCENIM letovanjem, od cifre će vas ZABOLETI glava!

Za nju samo najbolje!

Pop zvezda Goca Tržan i njen suprug, bubnjar Radomir Raša Novaković iskoristili su poslednje dane avgusta da uživaju na Lefkadi. Kako su iza sebe ostavili dosta radnih dana, odlučili su da se počaste.

Naime, put na ovo prelepo ostrvo je Rašin poklon za Gocu.

- Raša je dugo smišljao šta bi bio dobar poklon za suprugu i pre nekoliko meseci bukirao je skupoceni hotel i avion. Poklon je Goci uručio na originalan način. Vaučere >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sakrio po kući i ostavljao simpatične porukice dok ih ona nije našla. Aranžman i trošak koštao ga je oko 3.000 evra - kaže izvor.

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Aug 29, 2019 at 11:16am PDT

Popularni bračni par uživa u romantičnim trenucima, a društvo im pravi i Gocina ćerka Lena.

Pevačica i muzičar obožavaju da dane provode porodično i tako je i ovog leta kada su konačno dobili priliku da uživaju jedno u drugome. Potpuno su se opustili i prepustili romantici, a posvetili su se i Leni sa kojom su obišli skoro svaki kutak ostrva - kaže izvor.

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on Sep 1, 2019 at 11:20am PDT

Goca je u petoj deceniji pokazala izvajano telo, te ju je suprug fotografisao u izazovnim pozama.

- Goca i te kako vodi računa o ishrani i vežba pa rezultat ne može da izostane. Na ostrvu je sebi dala oduška i probala je grčke specijalitete, ali je zato dosta plivala i šetala - kaže izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.