NIJE IZDRŽALA: Ona U SUZAMA ZBOG Lune i Slobe, a njih dvoje...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2017, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE IZDRŽALA: Ona U SUZAMA ZBOG Lune i Slobe, a njih dvoje...

Nismo ovo očekivali.

Zadrugari večeras imaju žurku i bez obzira na odluku produkcije da im ovaj put ne daju alkohol, jer su kažnjeni, svi se fino provode.

PAKAO U ZADRUZI: Doživljava NERVNI slom! Da li su oni normalni?!

Mia Borisavljević i njen partner Bojan Grujić napravili su sjajnu atmosferu a kada su njih dvoje odložili mikrofone da se malo odmore, zadrugari su odmah pritrčali kako bi oni zapevali.

Jedan od njih je i Sloba Radanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je sve raznežio pesmom "Sunce ljubavi" koju u originalu peva Džej Ramadanovski. Sloba je sve vreme grlio Lunu te su svi pomislili da je upravo njoj i posvetio ovu pesmu.

SLOBA VOLI SVOJU ŽENU, ALI... Voditeljka Zadruge otkrila ŠOK DETALJE o AFERAMA u rijalitiju!

U prvom redu u publici bili su njihovi najbolji drugari Teodora i Anđelo koji su im pružili podršku a Teodora je u jednom momentu dok je Sloba pevao i zaplakala.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.