NEZAPAMĆENI HAOS! OBEZBEĐENJE DRŽI FILIPA CARA! Maja VRIŠTI I PLAČE! Produkcija odmah da se OGLASI

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023, 10:33

NEZAPAMĆENI HAOS! OBEZBEĐENJE DRŽI FILIPA CARA! Maja VRIŠTI I PLAČE! Produkcija odmah da se OGLASI

"Zadnji put ti govorim da izađeš iz rehaba, leteće ti sve!"

Filip Car je pobacao Maji Marinković posteljinu po imanju, a ona njemu stvari nastao je opšti haos, a onda je on poludeo kad je video gde su mu stvari, pa je krenuo da je vređa, a obezbeđenje ga je sve vreme držalo, dok je ona plakala.

- Ku**o ja sam ti bacio pokrivač, ne stvarti. Majku li ti je**m, miči mi se iz života - urlao je Car.

Kako je krenuo do radionice da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj baci stvari, obezbeđenje je sprečilo dalji tok okršaja, ali je ona odletela brzinom svetlosti do rehaba i sela u njega, a on joj je vikao da izađe iz njega, što ona nije želela.

- Izađi mi iz prostorije, leteće ti stvari, gola ćeš ići. Zadnji put ti govorim da izađeš iz rehaba, leteće ti sve - besneo je Filip.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVE SCENE SAMOPOVREĐIVANJA UŽIVO U PROGRAMU! Maja Marinković PALA U NESVEST nakon stravičnog udaranja u glavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2023

Maja uradila jezivu stvar!..rano jutros došlo je do brutalnog sukoba između Maje Marinković i Filipa Cara...Ona ga je gađala saksijom, te joj je on bacio pokrivač, a onda ona ponovo uzvratzila...Obezbeđenje je letelo između njih dvoje kako ne bi došlo do fizičkog kontakta...Car je poludeo kada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.