NEUTEŠNA: Učesnica Parova plakala zbog smrti majke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2017, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEUTEŠNA: Učesnica Parova plakala zbog smrti majke (FOTO)

Dok je ona bila pred nespavajućim okom rijaliti kamera.

Uskoro se bliži godinu dana od kako joj je majka umrla dok je bila u rijalitiju "Parovi", a rane su još sveže za pevačicu Vesnu Rivas koja je ponovo pred neprestanim nadzorom kamera "Hepi" televizije.

Sinoć je u vilu "Parova" ušao astrolog Dušan Veličković koji je davao astrološke savete učesnicima, a Vesnu je čak i rasplakao...

- Vesna, znam da si tužna zbog smrti majke, ali nemoj da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nerviras to je normalno. Ti imaš problem sa žučnom kesom, zato što si živčana. Očekuje te veliki dobitak kao da igraš Bingo - rekao je Dušan.

Vesna je zaplakala, a potom otvorila dušu.

- Sve mi je teže i teže kako se približavaj godišnjica smrti moje majke. Rijaliti mi je pomogao da bi bude lakse, ali i dalje mislim na to - rekla je Vesna kroz suze.

Da podsetimo, njena majka Miljana je preminula sredinom aprila prošle godine kada joj je ćerka bila u prethodnom izdanju rijalitija "Parovi". Zbog toga je Rivasova hitno napustila vilu ne bi li je sahranila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.