NEPRIJATNA POREĐENJA: Tviteraši optužili Saru za dvoličnost

Izvor: NaDlanu.com, 30.Nov.2013, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPRIJATNA POREĐENJA: Tviteraši optužili Saru za dvoličnost

Sara Jovanović u večerašnjoj epizodi TLZP dobila je zadatak da imitira Šakiru. Nastup je bio izazovan baš po meri kolumbijske zvezde, ali kako je to ocenjeno na društvenim mrežama?

Po mišljenju tviteraša, Sara je dvolična. Jer, ako je odbila da tverkuje kao Majli Sajrus zašto je prihvatila da pleše izazovno kao Šakira? U čemu je razlika?Štaviše, bilo je i onih koji su je uporedili sa Selmom Bajrami i drugim pevačicama sa domaće estrade. Vokalno Sara je zaista dočarala >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Šakiru ali je nastupu ipak nedostajalo malo energije. "Tvoja karlica mi zvuči poznato" - prokomentarisao je Sergej Trifunović i dodao da je Sara neverovatno skunula Šakirinu boju glasa.Inače, od nesretne epizode sa Majli, Sara baš i nije omiljena na društvenim mrežama.m.š

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.