NEMOJ DA ME PITAŠ takve stvari... Vera Matović progovorila o TESTAMENTU - Imam strah...

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2021, 20:00

"NEMOJ DA ME PITAŠ takve stvari..." Vera Matović progovorila o TESTAMENTU - Imam strah...

Pevačica zatečena pitanjem novinara...

Pevačica Vera Matović žali što su estradu napustile brojne kolege, a sa nekima od njih je bila baš bliska.

U poslednje dve godine napustili su nas mnogi velikani sa naše muzičke scene, koje je Vera poznavala i sa kojima je sarađivala što je čini tužnom, kaže za "Grand news" pevačica.

- Samo pokojni se pojavljuju na televiziji. Imam strah, ali srećna sam i vakcinisana, i ako se dogodi da dobijem lakše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ću preboleti - objašnjava pevačica.

Ona je otkrila i da je nedavno bila zapanjena pitanjem jednog novinara.

- Jedan novinar me je pitao da li sam napisala testament, ja se naježim i kažem: "Nemoj da me pitaš takve stvari". Ako ode suprug pre mene, ja ću, a ako odem ja pre njega, on će. I deca su tu. Ja imam pesmu "Pola sinu, pola kćeri" ja sam otpevala tu pesmu da nema testament nekom drugom nego sve na pola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.