NEMOGUĆE JE DA OPSTANE - ovo je PRAVI RAZLOG raskida Sandre Rešić: Bilo joj je bitnije...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2021, 00:51

"NEMOGUĆE JE DA OPSTANE" - ovo je PRAVI RAZLOG raskida Sandre Rešić: Bilo joj je bitnije...

Druga strana medalje.

Miroslav Ilić, sada već bivši dečko Sandre Rešić, je u svom intervjuu za medije otkrio kako komentariše učešće svoje bivše devojke i zbog čega su oni zapravo raskinuli.

Na pitanje u kakvim su trenutno odnosima i šta misli o tome što je ona ušla u rijaliti "Zadruga", imao je da kaže:

- Mi smo u super odnosima, hvala Bogu. Ne znam, verovatno kad je ulazila u "Zadrugu", mislim da joj je trebala neka promena u životu i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << malo hajpuje svoju situaciju - rekao je Ilić.

Kada je reč o Sandrinom učešću u rijalitiju i o tome zbog čega su zapravo raskinuli, koji je pravi i jedini razlog, Miroslav je imao da doda:

- Ne pratim više, pošto nismo zajedno. Povod je bio u tome što se ohladio odnos i jednostavno kad nekog ne vidiš deset meseci, nemoguće je da opstane. Prvi put kada je bila u Zadruzi, mi smo bili u vezi. Tada je bila odlična, super se ponela, mogu samo da kažem reči hvale - rekao je Miroslav.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.