NEĆETE VEROVATI KAKO JE FRAN IZGLEDAO KAO DEČAK i šta je ČESTO RADIO! Nije oduvek problematičan (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 11:13

NEĆETE VEROVATI KAKO JE FRAN IZGLEDAO KAO DEČAK i šta je ČESTO RADIO! Nije oduvek problematičan (VIDEO)

Zanimljivo!

Zadrugar Fran Pujas i njegova bivša devojka Paula Hublin privukli su veliku pažnju javnosti čim su se pojavili u  "Zadruzi 4".

Specifičan izgled ovog para nije mogao da prođe nezapaženo. Posebno je Franov izgled intrigirao publiku.

STARLETA OBMANJUJE JAVNOST?! Da li je GLUPA PLAVUŠA ILI GENIJALKA koja se pretvara da bi zaradila PARE?

Tokom dosadašnjeg boravka u Beloj kući ovaj zadrugar je ispričao detalje iz svog problematičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << života, a važi za osobu bez dlake na jeziku koja uvek svojim cimerima žestoko odbrusi.

Fran je tako pričao o svojim problemima sa zakonom, narkoticima, agresivnošću, trenucima slabosti...

Ono štu su mnogi zapazili, a što i njegova bivša devojka Paula često govori, je to da je Pujas inteligentniji od većine zadrugara. Mnogi zbog ovoga sumnjaju da su neke stvari koje izgovara unapred smišljene, kako bi bio što zanimljiviji publici. Tako je sinoć, nakon emisije "Pitanja gledalaca", kada je Fran priznao da duguje 80.000 evra, kao i da se plaši da se vrati u Zagreb, Hana Rodić, Pujasova poznanica, zajedno sa Lazarom Čolićem Zolom izrazila sumnju u njegovu priču.

Ono u šta niko ne sumnja je da je Fran pokupio simpatije određenog dela publike, koja saoseća sa njegovom pričom i koja ga podržava u njegovoj borbi da se vrati na pravi put.

Sada se internetu pojavio snimak malog Frana, koji rešava Rubikovu kocu za pet minuta, a njegovi fanovi su oduševljeni. Mnogi su se iznenadili i kada su videli kako je Pujas izgledao kao dečak, s obzirom na to da su navikli da gledaju njegovo lice prekriveno tetovažama.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: UŽAS! Ceca sa Anastasijom OTIŠLA NA ODMOR, a umesto uživanja DOČEKALO IH OVO - ŠOK! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.