NE TO DA PRIČAŠ! DRHTI PRED NJIM, OSTAVLJA GA: Susret Ivane i Karađorđa u Zadruzi posle raskida veridbe

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2018, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE TO DA PRIČAŠ! DRHTI PRED NJIM, OSTAVLJA GA: Susret Ivane i Karađorđa u Zadruzi posle raskida veridbe

Kraj definitivno...

Javno su se verili u rijalitiju "Zadruga", a javno su se i rastavili. Nakon što su nedavno raskinuli veridbu, Ivana Vrbaški se srela sa Karađorđem Subotićem i to na imanju u Šimanovcima.

Ona je ušla nakratko u rijaliti, a po petominutnom razgovoru sa ćerkom Minom, pričala je i sa Karađorđem i drhtavim glasom mu objasnila da ga ostavlja jer to mora da uradi, ali da ne sme da mu kaže zašto.

KIJA I SLOBA VEČERAS SNIMLJENI ZAJEDNO: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << To je NJOJ posvetio! I to ona gleda! A njen odgovor... (FOTO)

SLOBO, PA TI NESTAJEŠ! Auuu, koliko je Radanović smršao! Mislili ste da je FOTOŠOP? Evo PRAVIH slika!

- Pametan si čovek, možeš da razumeš kada ti kažem da ne smem da otkrijem šta se desilo. Ali razumi da moram da izađem iz svega. Meni su Mina i Boris na prvom mestu. Misli ti da sam folirant. Preživela sam pakao napolje. Pa kod vas je sve zamršeno, tvoji me napadaju. Ispalo je kao da sam ja navukla tebe da uđeš u "Zadrugu" pa sam se ja povukla. U meni nisi izgubio prijatelja, samo neke lične stvari moraju da se prekinu. Ušao si da bi se pomirio sa ćerkom i uspeo si u tome - rekla je Ivana Karađorđu, a potom mu poručila šta ne sme da govori Mini:

- Ne smeš ti da joj postavljaš ultimatum s kim će da se druži. Nije mi se svidelo to što si joj govorio da ne sme da priča sa Ljubom Pantović. Pa njih dve nisu pričale o tebi - rekla mu je Ivana, a Karađorđe se pravdao da je to uradio jer on smatra da njegovi prijatelji ne trebaju da se druže sa njegovim neprijateljima.

- Znaš da nije drugarski da se druži sa Ljubom. Ja sam mislio da smo mi imali korektan odnos. Ovo što si mi sada rekla je hladan tuš. Ja nisam Bane da prisiljavam nekoga na nešto. To je tvoj izbor - rekao je Karađorđe.

Njih dvoje su se na kraju ipak prijateljski rastali, a kako je sve to izgledalo pogledajte u sledećem snimku:

 (HOT PAPARACO FOTO) Uslikali smo Kiju BEZ ŠMINKE i to PRE snimanja emisije! Pogledajte joj lice (FOTO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.