NE MOŽE BEZ HAOSA! Veliki šef poslao NAGRADU, posle radosti, usledio RASPAD SISTEMA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2020, 08:54

NE MOŽE BEZ HAOSA! Veliki šef poslao NAGRADU, posle radosti, usledio RASPAD SISTEMA! (VIDEO)

Čemu to?

Oglasilo se zvono u Beloj kući, gotova je "Igra istine". Veliki šef je poslao zadrugrima nagradu. Bora Santana i Vladimir Tomović su izašli po nagradu.

Nakon što su stavili picu na sto, zadrugari su krenuli da se dogovaraju koliko pica se dobija i ko deli picu. Ovonedeljni vođa Alen Hadrović je krenuo da deli nagradu. U trenutku je nastao haos oko podele pice, kada se Ana Bulatović pobunila što se otvara pica pre podele.

- Sramota, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sada neću ni da jedem, sramota bre, pogledaj kako se deli pica i kako ko uzima, neću da jedem, sramota. Šutnuću je, sramota, neću da jedem. Ovo je sramota. Mamu vam je*em seljačku - urala je Ana kroz kuću.

(VIDEO) "SANJA I JA SMO SE SVAĐALI NA KRV I NOŽ" Nikola Đorđević otkrio detalje veze sa pevačicom grupe "Hurricane"

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.