NATAŠA ŠAVIJA OBJAVILA RADOSNE VESTI - Oglasila se uzbuđena: Prvi put nakon 100 godina...! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023, 16:19

NATAŠA ŠAVIJA OBJAVILA RADOSNE VESTI - Oglasila se uzbuđena: "Prvi put nakon 100 godina...!" (FOTO)

Donela je ovu odluku!

Bivša učesnica "Parova" i starleta, Nataša Šavija nedavno je optužila rijaliti učesnika "Zadruge", Stefana Karića, da joj je naneo teške telesne povrede tokom jedne svadbe na kojoj mu je ona bila pratnja.

Stefan je zbog ovih optužbi bio mesec dana u pritvoru.

Nataša se redovno oglašava putem društvenih mreža, gde ima veliku podršku svojih fanova, a nedavno je išla i na drugu operaciju oka.

Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je govorila da ne izlazi iz kuće jer se navodno srami svog izgleda, te da ni psihički nije bila dobro, sada je donela odluku da to promeni.

Šavija je danas objavila fotografiju iz restorana, gde je otišla na ručak sa majkom.

- Prvi put u restoranu nakon sto godina - napisala je ona uz emotikon smeha a potom i snimila preko puta stola, kada se videla i njena majka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.