NAPUNILA 54 GODINE: Lepa Brena slavila rođendan bez Bobe!

Izvor: Kurir, 21.Okt.2014, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPUNILA 54 GODINE: Lepa Brena slavila rođendan bez Bobe!

Živojinović zbog obaveza otputovao u Ameriku, pa nije mogao da bude na žurki koju su pevačici organizovali sin Viktor i prijateljice

Lepa Brena juče je proslavila 54. rođendan bez svog supruga Slobodana Bobe Živojinovića, koji je u Americi kod sinova Filipa i Stefana.

Vlasnica „Grand produkcije“ nije bila tužna što njen muž nije bio s njom na divan dan jer će mu se ona već sutra pridružiti, pa će ponovo biti zajedno. Kako saznajemo, bivši teniser pripremio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << joj je poklon, koji jedva čeka da joj uruči.

- Brena i Boba nisu bili zajedno za njen rođendan, ali joj je on prvi u ponoć čestitao porukom sa Filipom i Stefanom. Ona se danas sprema za put i odlazi u Ameriku na nekoliko dana da se odmori. Pre ponoći pevačicin najmlađi sin Viktor je s bratom od tetke napravio rođendansku tortu, na koju je stavio svećice sa brojem 18 da bi nasmejao i podmladio mamu. On je okupio još neke članove familije, pa su tačno u ponoć Brenu obasuli poklonima i čestitkama, zbog čega je malo falilo da pevačica zaplače od sreće - priča naš izvor.

Istog dana rođene

I ANA SEVIĆ SLAVILA S GAZDARICOM!

Zvezda „Granda“ Ana Sević proslavila je istog dana kad i Brena 29. rođendan. Uz nju je sve vreme bio njen suprug Darko Lazić, a budući da su se zatekli na istom mestu, pevačice su ugasile svećice zajedničkim snagama. Pevačica je nakon kraćeg slavlja otišla kući, gde su je čekali prijatelji i ćerkica Lorena.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.