NAKON TRAGEDIJE, KONAČNO RADOSNE VESTI: Evo kako izgleda Gudelj nakon INTERVENCIJE NA GLAVI

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 09:43

NAKON TRAGEDIJE, KONAČNO RADOSNE VESTI: Evo kako izgleda Gudelj nakon INTERVENCIJE NA GLAVI

Deluju srećno!

Anastasija Ražnatović je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa fudbalerom i svojim izbranikom Nemanjom Gudeljom iz provoda, na kojoj su konačno nasmejani.

Podsetimo, nedavno je Gudelj objavio tužne vesti da su on i Anastasija izgubili bebu.

Anastasija je tada bila u petom mesecu trudnoće i rešila je da se potpuno povuče iz javnosti, pa je deaktivirala svoj profil na Instagramu.

Sada je objavila fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Nemanjom, a nedavno je poznati fudbaler bio na intervenciji transplantacije kose:

Na fotografiji se već nazire da je transplantacija bila uspešna.

- Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti - napisao je fudbaler na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.