Izvor: Scandal.rs, 06.Jun.2019, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJOTROVNIJA PROZIVKA U ISTORIJI ZADRUGE: Ljuba OBRISALA POD sa Stanijom!

Ljubu Pantović je u pitanju prozvao jedan gledalac zbog toga što je Staniju Dobrojević nazvala matorom kobilom. – Taj nepristrasni fan je trebalo da pogleda kako se ona sinoć ponašala. Po mom mišljenju, njoj to ne priliči i u tom slučaju jeste matora kobila. Ja razumem da devojka od 19 do 25, koje su slobodne, The post NAJOTROVNIJA PROZIVKA U ISTORIJI ZADRUGE: Ljuba OBRISALA POD sa Stanijom! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MATORA UHVATILA SANJU U PREVARI: Kada je videla Stankovićevu u AKCIJI s zadrugarkom, ISKIPELA JE OD BESA! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 06.Jun.2019

Sinoć se Sanja Stanković zabavljala u društvu svojih cimerki u bazenu što je veoma zasmetalo njenoj partnerki Jovani Tomić Matoroj. Naime, nakon sinoćne žurke, zadrugari su rešili da nastave sa provodom u bazenu, dok su se devojke poskidale u kupaće kostime kako bi zaigrle vreli ples. Stanija...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.