NAJDUŽA ŽURKA: Sedam sati ludila uz Acu Lukasa

Izvor: Kurir, 29.Maj.2013, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJDUŽA ŽURKA: Sedam sati ludila uz Acu Lukasa

Najveća žurka na Balkanu, koju pevač organizuje 8. juna na Marakani, počinje već u 17 časova i trajaće do ponoći

Aca Lukas napraviće u pravom smislu reči najveću žurku na Balkanu. I najdužu.

Njegov koncert trajaće čak sedam sati! Kako saznajemo, spektakl će početi već u 17 časova, a trajaće do ponoći.

- Publika će se prvo zagrevati uz poznate beogradske di-džejeve i popularne bendove koji nastupaju po prestoničkim klubovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a onda će se, nešto pre 21 sat, na bini pojaviti Lukas sa svojim Folk haus bendom - kaže naš izvor blizak folkeru.

On dodaje da će scena biti dosad neviđena na našim prostorima, s najmodernijom rasvetom i više od 300 kvadratnih metara LED ekrana.

- Scena će biti postavljena na južnom delu stadiona i sastojaće se od više nivoa. Biće široka čak 100 metara, imaće ogromnu pistu sa specijalnim efektima, a rasvetu će činiti više od 1.000 najrazličitijih svetlosnih tela. Sve u svemu, nešto do sada neviđeno.

Inače, ovo je folkerov deseti, jubilarni koncert u Beogradu i planira da publici priredi nezaboravan spektakl koji će se dugo prepričavati.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Najduža žurka na Balkanu: Acin koncert trajaće čak sedam sati!

Izvor: Svet, 29.Maj.2013

Aca Lukas napraviće u pravom smislu reči najveću žurku na Balkanu. I najdužu. Njegov koncert trajaće čak sedam sati! Kako saznajemo, spektakl će početi već u 17 časova, a trajaće do ponoći. “Publika će se prvo zagrevati uz poznate beogradske di-džejeve i popularne bendove koji nastupaju...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.