Izvor: Scandal.rs, 11.Jun.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NADEŽDA BILJIĆ SE KONAČNO SLOMILA I PRIZNALA ISTINU O KOJOJ JE ĆUTALA GODINAMA!

Ponašanje Nadežde Biljić izaziva oprečne reakcije, te joj tako često ostali učesnici rijalitija “Zadruga” sugerišu da “živi kao da sutra ne postoji”. Brojna bežanja iz rijalitija, intimni odnosi pred kamerama i žučne rasprave samo su deo pevačicinih ispada, a mnogi se pitaju odakle zapravo potiče sav taj bes. U intervjuu za SCANDAL!, Nadežda je otkrila The post NADEŽDA BILJIĆ SE KONAČNO SLOMILA I PRIZNALA ISTINU O KOJOJ JE ĆUTALA GODINAMA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suki se uključio uživo pa otkrio ovu istinu o Ani Korać! (video)

Izvor: Scandal.rs, 12.Jun.2019, 17:55

Izvesni Suad, zvani Suki često se pominje u rijalitiju “Zadruga”. Jedni tvrde da je on bivši dečko Ane Korać, drugi da joj je samo bio drug. Osim toga, ima i onih koji tvrde da je dotični bio sa Anom bio u kombinaciji. O tome u kakvom su Ana i Suki bili odnosu, još dugo će The post Suki se...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.