NA PROFILU POKOJNE ISIDORE BJELICE POJAVILE SE DIRLJIVE REČI: Naša misija je da što više srca... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2020, 23:57

NA PROFILU POKOJNE ISIDORE BJELICE POJAVILE SE DIRLJIVE REČI: "Naša misija je da što više srca..." (FOTO)

Živeće kroz svoje citate...

Spisateljica Isidora Bjelica, preminula je 5. avgusta, nakon duge borbe protiv kancera.

Ipak, njena porodica i prijatelji su pronašli način da Isidora uvek bude uz one koji su je voleli i poštovali:

- Poštovani pratioci stranice Isidore Bjelice, odlučili smo da nastavimo sa objavljivanjem Isidorinih misli, ideja i citata. Naša misija je da što više srca dotaknemo kroz energiju i ljubav koje se nalaze u svakoj reči koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Isidora napisala. S poštovanjem i zahvalnošću, Porodica i prijatelji - stoji na njenom Instagram profilu.

Evo kako je to izgledalo:

Poštovani pratioci stranice Isidore Bjelice, odlučili smo da nastavimo sa objavljivanjem Isidorinih misli, ideja i citata. Naša misija je da što više srca dotaknemo kroz energiju i ljubav koje se nalaze u svakoj reči koju je Isidora napisala. S poštovanjem i zahvalnošću, Porodica i prijatelji #isidorabjelica #isidorabjelicapajkic #isidoraquotes

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on Oct 28, 2020 at 11:51am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.