Izvor: Scandal.rs, 17.Jul.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž Dragane Mitar ide u ZATVOR!

Siniša Dragutinović, muž Dragane Mitar dobio je zabranu dolaska u stan u kom boravi zadrugarka i njihov maloletni sin u trajanju od 48 sati. Bude li je prekršio zakon, dobiće 30 dana zabranu prilaska još uvek zakonitoj ženi i sinu ili će vreme provesti u pritvoru! –Kada je Dragana obelodanila sve šta se dešavalo između The post Muž Dragane Mitar ide u ZATVOR! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

POSLE DVA SATA U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD: Dragana Mitar otkrila sve o paklu sa Sinišom!

Izvor: Svet, 18.Jul.2019, 15:30

Dragana Mitar je provela puna dva sata u Centru za socijalni rad gde je trebalo da se reši način na koji će se vrišiti nadzor starateljstva nad detetom.. Siniša Dragutinović, kome je donesena mera zabrane prilaska bivšoj modelsici 30 dana, nije došao u Centar iako je, kako je rečeno, trebalo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.