Muž Dragane Mirković postao vlasnik fabrike skupocenog automobila!

Izvor: Svet plus, 03.Okt.2014, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž Dragane Mirković postao vlasnik fabrike skupocenog automobila!

Suprug folk pevačice Dragane Mirković, biznismen Toni Bijelić, postao je vlasnik fabrike skupocenog automobila "majbah kupe", čija cena dostiže vrednost i do čak 700.000 evra.

Draganu Mirković rasplakali fanovi usred emisije (Video)

Toni je  kupio pogon za proizvodnju ovog automobila, jer su prethodni vlasnici ugasili mašine zbog finansijskih poteškoća. S obzirom da je prvenstveno njemu, a onda i njegovoj supruzi, ova marka automobila omiljena, nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mu bilo teško odlučiti da spasi fabriku u Nemačkoj. Iako je sva kupoprodaja završena još u maju, Toni nije želeo da iznosi informacije u javnost. Promociju prvog automobila koji je proizveden pod njegovom upravom priredio je u Austriji, nekoliko nedelja pre nego što su on i Dragana imali saobraćajnu nesreću u Švajcarskoj, 10. juna.

Dragana Mirković iskreno: Koncertom u Areni sam izazvala veliki broj neprijatelja!

"Toni obožava jake automobile, a tu ljubav je preneo i na svoju ženu. Ona ga je podržala u nameri da kupi fabriku i to je učinio. Njena molba je bila da to ne objavljuje u Srbiji pre njenog koncerta koji će održati večeras u Kombank areni, kako ne bi izazvali negativne komentare. Takođe nije želela da tom pričom skrene pažnju sa spektakla koji je spremila", kaže izvo i dodaje da je jedini razlog što se Bijelić odlučio na ovaj veliki korak njegova ljubav prema "majbahu" i neprihvatanje činjenice da se više ne proizvodi.

"Cene ovih automobila dostižu i do 700.000 evra i zaista su prestiž. Sada kad je priča oko Draganinog koncerta gotova, Toni će model automobila predstaviti u subotu u Beogradu", završio je izvor.

Autor: B.B.

Izvor: Kurir-info.rs

Foto: Facebook/DRAGANA MIRKOVIC

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.