Mustafa Nadarević progovorio o teškoj borbi sa bolešću!

Izvor: Svet plus, 16.Jan.2020, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mustafa Nadarević progovorio o teškoj borbi sa bolešću!

Glumac Mustafa Nadarević (76) boluje od teške bolesti. Bori se sa rakom pluća već duže vreme, a sad je progovorio o tome. Glumac je progovorio o teškoj borbi sa bolešću!  Prihvatio sam je kad sam shvatio da je to deo života!

Glumac Mustafa Nadarević (76) boluje od teške bolesti. Bori se sa rakom pluća već duže vreme, a sad je progovorio o tome.

- Kad sam shvatio da je to deo života, da je bolest deo života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << s ljubavlju, onda se može pobediti zloćudna bolest - rekao je Mustafa za Media Servis i naglasio da je, na sreću, došao na vreme na pregled.

Pušačima je poručio da ne budu primitivni kao on i da se ne plaše lekara.

- Meni je doktor još kao malom detetu bio ''jao'', od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vreme na preglede, jer je onda izlečenje vrlo blizu - kaže glumac.

U ranoj fazi karcinom pluća nema simptome, pa mnogi ne budu svesni da su bolesni. Rano otkrivanje raka može spasiti živote u 80 posto slučajeva.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.