Mršavljenje?! Može, američki istraživači otkrili kako!

Izvor: Svet plus, 31.Maj.2020, 12:34

Mršavljenje?! Može, američki istraživači otkrili kako!

Mršavljenje?! Može, američki istraživači otkrili kako! Bitno je da svakoga danas radite ovo u isto vreme i ako ste ozbiljno odlučili da poradite na svom izgledu, poslušajte savet!

Ako ste odlučili da povratite kondiciju, doterate u red svoj izgled i skinete kilograme dobijene u karantinu, vežbajte uvek u isto vreme.

Studija američkih istraživača otkrila je da nije toliko važno da li se ujutro ide na trčanje ili vozi bicikl uveče, sve dok to radite u isto >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << vreme svaki ili skoro svaki dan.

Učesnici njihovog eksperimenta koji su se pridržavali ovog pravila imali su mnogo više uspeha u skidanju kilograma vežbanjem nego oni koji su trenirali u različitim periodima dana.

 Šta seda kosa govori o vašem zdravlju!

Istraživači objašnjavaju to činjenicom da su ljudi koji svaki dan treniraju u isto vreme "ušli u rutinu" i zbog toga im se retko desi da izostave trening.

- Oni su od treninga napravili obavezu koja ima svoje mesto među onim svakodnevnim, poput odlaska na posao ili spremanja kuće. To je postalo nešto što oni inače rade i samim tim ne troše mnogo energije u smišljanju izgovora za eventualno preskakanje treninga - piše "Men's Health".

Ostale teme vezane za zdravlje, možete pronaći OVDE

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.