#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel “Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem?”

Izvor: Svet, 16.Jun.2015, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel “Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem?”

Završena je treća po redu konferencija “Moja Kravica FoodTalk u organizaciji Color Press Grupe i kulinarskih izdanjakoja je na Ribarskom ostrvu, kraj Novog Sada, okupila ljubitelje i poznavaoce hrane i vina, hedoniste i gurmane.
Ceo region uz podršku gostiju iz Velike Britanije i Amerike okupio se na najvećoj regionalnoj konferenciji o hrani čiji su učesnici najbolji kuvari, vinari, gastro-blogeri i poznate ličnosti. Posetioci su pored specijaliteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << gostujućih kuvara iz inostranstva uživali u specijalitetima domaćica iz cele Vojvodine. U toku dana svi prisutni su imali priliku da slušaju zanimljive panele u konferencijskoj sali dok su se napolju održavale kulinarske i vinske prezentacije.
Na prvom panelu pod nazivom Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem? učestvovali su Marina Stojković, “Hleb i kifle”; Bojan Milosavljević, restoran organske kuhinje “Gnezdo organic”; Saša Đorđević, “Beyond” Niš; Mirjana Bobić Mojsilović, spisateljica; Ivan Zorić, Imlek ; Ina Mioč, Ribella; Nemanja Radić, farmia.rs. Moderator: Marina Kosanović
Kompletan panel pogledajte u videu:

Pogledajte još i:
#MojaKravicaFoodTalk: Region ujedinjen u ljubavi prema hrani i vinu!

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

#MojaKravicaFoodTalk pogledajte panel “Meso? Gluten? GMO? Šta da jedem?”

Izvor: Scandal.rs, 16.Jun.2015

Završena je treća po redu konferencija “Moja Kravica FoodTalk“ u organizaciji Color Press Grupe i kulinarskih izdanja, koja je na Ribarskom ostrvu, kraj Novog Sada, okupila ljubitelje i poznavaoce hrane i vina, hedoniste i gurmane...Ceo region uz podršku gostiju iz Velike Britanije i Amerike...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.