Moda - Zima 2020: Tri nove moderne kombinacije koje svaka žena treba da isproba!

Izvor: Svet plus, 21.Dec.2019, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moda - Zima 2020: Tri nove moderne kombinacije koje svaka žena treba da isproba!

Moda - Zima 2020! Tri nove moderne kombinacije koje svaka žena treba da isproba! Kada otpočne hladno razdoblje modni sladokusci likuju! Konačno mogu da prošetaju omiljeni par čizama i kaput, da smišljaju nove kombinacije i dopunjuju ih sa novim detaljima.

Zimska moda ne treba da se pretvori u dosadne kombinacije koje iznosite već u prvom mesecu i oko Nove godine već vas muči pitanje - šta da obučem?!

Kada otpočne hladno razdoblje modni sladokusci likuju! Konačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mogu da prošetaju omiljeni par čizama i kaput, da smišljaju nove kombinacije i dopunjuju ih sa novim detaljima. Međutim, ta sreća neretko je kratkog veka, piše Elle.

Kada prođe prvi mesec zimske sezone, ubrzo shvatimo da smo poprilično ograničeni.

I upravo kalendarski period u kome smo jeste taj koji nas ograničava, vrlo je jednostavno: hladno je i zaista nam je prioritet da nam, pre svega, bude toplo i udobno.

U tim uslovima zaista je teško ne izgledati poput velike pernate kocke na dve noge, ali činjenica je i da ne mora baš zaista da bude tako.

Kamere čuvenih street style fotografa na ulicama modnih metropola revnosno beleže svaki korak dama koje su već dokazale i pokazale svoje stilsko umeće, kao i uticaj na društvenim mrežama.

One su te koje žive modu svaki dan i kojima je izazov da stilom pobede svakodnevicu, kakvi god uslovi da ih okružuju.

U tome, naravno, uspevaju.

Iako ćete u prvi mah pomisliti da za ove stajlinge treba mnogo odvažnosti, imajte na umu da moda i jeste izazov i da ako ne pokušate, ni ne znate kako ćete se osećati, još manje kako bi ove kombinacije izgledale na vama.

Možda baš tako dobro da ćete se zbog njih osećati bolje u svojoj koži.

Zato rizikujte!

1. MODNA KOMBINACIJA ZA ZIMU: HALJINA I PERJANA JAKNA

Ukoliko posedujete jednu od onih divno toplih „jorgan jakni“, tačnije maksi perjanih jakni i svaki put kada izlazite napolje morate da oprostite sebi što opet izgledate kao džak, ali vam je makar toplo, vreme je da se to promeni. Nećemo vam previše opisivati ovaj stajling, jer slika je rekla sve. Haljina, pantalone, jakna i štikle! Može!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.