Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2016, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moćna vežba pre spavanja promeniće vam život iz korena! Probajte!

Vidimo ruku koja se pruža prema nama. Osmehnimo se, isto će nam uzvratiti lik iz ogledala. Odajemo li utisak depresivne i mračne osobe, isto ćemo dobiti nazad. Sve što uradimo ili pružimo, vratiće nam se na isti način.

Zamislimo tako neku scenu iz svog života kao da se odvija ispred ogledala, recimo, odnos s nekom osobom, sve što smo emitovali prema toj osobi, počev od ljubavi, preko neispunjenih očekivanja i na kraju negativnih emocija. Mi smo u odnosu prema drugima uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << jednostrani i imamo svoja očekivanja, uslove, kriterijume.

Posmatrajmo sada u ogledalu ta naša očekivanja – sedimo pasivno i čekamo da neko drugi uradi nešto što će nas učiniti srećnim i ispunjenim. Pri tome emitujemo vibracije “ja očekujem od tebe da me voliš… da ispuniš moje nade, snove, želje… ja nisam zadovoljna tvojim ponašanjem… ja sam neispunjena… nevoljena… tužna…odbačena…”

Pročitajte i… Mama, zar ne vidiš koliko si samo lepa? Priča koja nas je duboko dirnula i pokazala snagu ljubavi

Ostatak teksta pročitajte ovde: Moćna vežba pre spavanja promeniće vam život iz korena! Probajte!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.