Mlad mesec - 13. mart! Velika iskušenja za tri znaka Zodijaka!

Izvor: Svet plus, 02.Mar.2021, 21:58

Mlad mesec - 13. mart! Velika iskušenja za tri znaka Zodijaka!

Mlad mesec - 13. mart 2021. godine! Velika iskušenja za tri znaka Zodijaka! Tada preterano reagujemo na jedan od dva načina: preuveličavamo svoje emocije ili ih sputavamo i u potpunosti sakrivamo, kako bi izgledalo kao da nas ništa ne dotiče.

Tokom ovog mladog Meseca, koji će biti delimično ili u celosti u znaku Riba, 12, 13. i 14. marta 2021. godine, tri znaka će biti na velikim iskušenjima.

Bik

Rad bez užitka i zadovoljstva nije dobar recept >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za Bikove, iako će mnogi posegnuti za tim. Emotivno razdražljivi, Bikovi će u ovom periodu bežati u poslove i projekte.

Prva lekcija za Bikove tokom ovog mladog Meseca: ostavite profesionalne obaveze nakratko po strani i fokusirajte se na vaše lične potrebe.

Savetuju se čitanje dobre knjige, šetnja u prirodi i odmor.

Devica

Kada Mesec prolazi kroz Ribe, ljudi rođeni u znaku Riba prilično se dobro osećaju. Međutim, osobe rođene u suprotnom znaku – Devica – moraju da budu na oprezu, jer je to nepovoljan period po njih.

Kad je Mesec u Ribama, dani su obavijeni tajnovitošću i misterijom. Emocije odnose prevagu nad racionalnim razmišljanjem.

Device u tom periodu mogu da osete da gube tlo pod nogama. Nije isključena mogućnost da neke pripadnike ovog znaka preplave vrlo intenzivna osećanja, koja će ih sputati u delanju.

Ovo je period kad je Devicama teško da se koncentrišu na poslovne zadatke. Postoji značajna mogućnost grešaka prilikom različitih proračuna, ali i grešaka do kojih dolazi usred nemara. Veoma izražene emocije negativno utiču na rad.

Jarac

Reči mogu da povrede i da leče.

Najteža lekcija za Jarčeve tokom mladog Meseca u Ribama biće kako da sa bližnjim efikasno razgovaraju o svojim potrebama. Ako ostanu stegnuti i zatvoreni, Jarčevi će otvoriti novi krug problema.

Ali ako bližnjim ljudima pokaže da njihove kritike razume i prihvata, oni će posebno ceniti napor Jarčeva.

Pred Jarčevima je zadatak da na ispravan način izraze svoja osećanja, i da bez uvrede prime i obrade informacije koje dobijaju od drugih.

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

PRED NAMA JE ASTRO PERIOD KOJI DONOSI VELIKE PROMENE

Izvor: 011vodič.com, 03.Mar.2021, 08:49

Svi dugovi sad dolaze na naplatu. Mlad Mesec u Ribama,13. marta, zadržaće se oko 60 sati, može biti katalizator tuge i melanholije. Tada preterano reagujemo na jedan od dva načina: preuveličavamo svoje emocije ili ih sputavamo i u potpunosti sakrivamo, kako bi izgledalo kao da nas ništa ne dotiče,...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.