Mitiseri: Postupak kojim ćete se rešiti problema na licu!

Izvor: Svet plus, 14.Jun.2018, 10:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitiseri: Postupak kojim ćete se rešiti problema na licu!

Svi koji su prošli kroz pubertet znaju koliko problema mogu imati na koži, pre svega licu. Tinejdžeri znaju kako je imati bubuljice I mitisere, a ovaj postupak može vas rešiti ovog velikog problema.

Postupak je prilično jednostavan. Počinje se sa čistačem na bazi ulja. Kada se utrlja u lice i ukloni ostatak, na lice se stavlja glinena maska. Sledeće je druga tura uljanog čistača koja treba da se duže i snažnije utrljava u lice. Nakon toga, kažu da miteseri sami izlaze, a vi ostajete sa čistom kožom i suženim porama. Ipak, ljudi sa osetljivom kožom treba da vrlo oprezno pristupe ovoj metodi jer kombinacija gline i jakog pilinga može da iziritira kožu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.