Miroslava Ilića umalo zgazila kola!

Izvor: Svet, 17.Feb.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslava Ilića umalo zgazila kola!

Umalo da budemo svedoci stradanja Miroslava Ilića pre nekoliko dana ispred TV Pink. Pevač je žurio na snimanje emisije, tačnije, kako SCANDAL! saznaje već je prilično kasnio, te je rešio da požuri, pa je pošao van pešačkog prelaza misleći da će se lako provući između kola.
Međutim, jedan od vozača koji je išao iz pravca Banjice naleteo je na pevača! Ipak, pukom srećom, uspeo je da zakoči. Pevač ga je potom lupio po haubi u znak pozdrava, nasmejao se i uleteo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u zgradu televizije.
Inače, ispred zgrade Pinka postoji pešački prelaz, ali je Miroslav žurio i nadao se da će se lako provući. Srećom, u tom trenutku je oko Pinka bila velika gužva u saobraćaju, pa vozači nisu puno žurili. U suprotnom, ko zna šta bi bilo.
A Slavuja baš briga, on se samo nasmejao, verovatno i ne sluteći da je mogao da strada. Uostalom, pogledajte foto-priču paparazza SCANDAL! – a, te se uverite i sami kako se provlačio između kola.




Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto:  IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.