Miroslav Ilić na sudu zbog utvrđivanja očinstva?!

Izvor: Svet plus, 26.Mar.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miroslav Ilić na sudu zbog utvrđivanja očinstva?!

Peač Miroslav Ilić uskoro bi mogao da se nađe na sudu, kako bi se utvrdilo da li je on zaista otac Devina Antonovića.

Naime, popularni pevač oštro je odbio utvrđivanje očinstva, ali kako stvari stoje to nikako neće moći da zaobiđe, jer je sud naložio DNK analizu. Postupak je pokrenut pred srpskim sudom i biće prosleđen Ministarstvu pravde, od kojeg se traži da se zahtev za utvrđivanje očinstva prosledi u Ameriku, gde Devin živi. On će u svojoj domovini dati uzorak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dok bi naš sud trebalo od Miroslava Ilića da traži uzorak koji će biti analiziran u Srbiji. Nakon toga, dobijeni DNK će biti upoređen da bi se utvrdilo da li su uzorci kompatibilni, piše mondo.rs.

Rezultati analiza trebali bi da budu gotovi za nekoliko nedelja, kada bi se i definitivno utvrdilo da li je pevač mladićev otac.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.