Mirka Vasiljević trudna, svadba dogodine

Izvor: Poznati.info, 11.Jun.2011, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirka Vasiljević trudna, svadba dogodine

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić, koji će uskoro postati roditelji, odlučili su da se venčaju tek sledeće godine.
Mada je njihova prvobitna ideja bila da ljubav krunišu brakom ovog leta, zbog Vujadinovih profesionalnih obaveza u francuskom Bordou i nemogućnosti da za kratko vreme organizuju svadbu, pred oltar će stati tek posle rođenja bebe.
Kako saznajemo, mlada glumica i sin Duleta Savića i Marine Rajević, tada planiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i crkveno i građansko venčanje, a najverovatnije i krštenje deteta.
Slične, interesantne teme: Mirka Vasiljevic Biografija Mirka Vasiljević buduća snajka Duleta Savića Nikola Kojo Biografija

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.