Mirela sišla s uma: Želim da rodim Miliju dete!

Izvor: Svet, 15.Jun.2017, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mirela sišla s uma: Želim da rodim Miliju dete!


U razgovoru sa produkcijom TV Happy Mirela je detaljno objasnila zbog čega toliko voli Milija i zašto želi da mu rodi dete:

Ako se ustanovi da sam trudna abortus ne dolazi u obzir jer sam protiv abortusa. Dece nije nikada dosta i nema ništa lepše od toga osećaja kada si majka. Ako mi test pokaže pozitivan rezultat rodiću dete Miliju. Ubeđena sam da je to dete iz ljubavi i da će Mili biti najbolji tata. Sa mužem Andrejem sam u dobrim odnosima, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sam mu u privatnom pozivu juče rekla da nastavi dalje i da mu želim svu sreću ovog sveta. 



Mili je zaista poseban. Toliko je pažljiv, pravi kavaljer, nežan, a istovremeno i muškarac koji me je sa svojom iskrenošću oborio s nogu, smisao za humor je taj koji meni mnogo znači. Njegove oči koje me samo pogledaju i ja znam šta misli. Telepatija između nas i hemija je neverovatna. Andrej nema taj zaštitnički stav. Slovenci su muškarci koji su papučari, a kod Milija se zna ko nosi pantalone. Volim kad muško dominira i ume da me zavodi, brani kao svoju kraljicu.”


svetprintscreen

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

JEDVA ČEKAM DA MILIJU RODIM DETE! Mirela ponovo šokirala, a onda muža NAJBRUTALNIJE ponizila!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jun.2017, 11:01

Više nema pretvaranja, i Mirela je izjavila da će biti presrećna ako zatrudni sa Milijem, kao i da će to biti dete ljubavi...Mirela je bez pardona ispričala kako jedva čeka bebu sa Milijem, pa je još i dodatno ponizila svog muža Andreja Laharnara...- Ako se ustanovi da sam trudna abortus ne dolazi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.