Izvor: Svet, 30.Jul.2011, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miranda i Stefan: Nije nam do svadbe, živimo kao bračni par

"Zbog posla tri godine nismo bili na letovanju i sad uživamo. U Splitu smo posetili moju porodicu, a posle Hvara idemo kod Stefanovih u Budvu", rekla je Miranda Viđak za "24sata.hr" Manekenstvo joj nimalo ne nedostaje, a uskoro će u Zagrebu, Splitu i na Hvaru prodavati majice iz kolekcije koju je sama dizajnirala. "Napokon mogu da pokažem svu svoju kreativnost koja mi je nedostajala na modnim pistama", objašnjava Miranda.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Miranda i Stefan: Nije nam do svadbe!

Izvor: S media, 31.Jul.2011, 01:45

Glumac Stefan Kapičić i manekenka Miranda Viđak kažu da se neće venčavati, iako već žive kao bračni par jer im taj papir u životu baš ništa ne znači....Miranda i Stefan uživaju u svojoj ljubavi, zajedno su već šest godina, a još se nisu venčali, niti razmišljaju u tom smeru. Ovaj uspešni...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.