Mira Stupica kremirana na Novom groblju

Izvor: Svet plus, 23.Avg.2016, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mira Stupica kremirana na Novom groblju

Mira Stupica preminula je 19. avgusta u svojoj 94. godini u staračkom domu u Zemunu, a danas je kremirana na Novom groblju u Beogradu.

Proslavljena srpska glumica Mira Stupica preminula je u svojoj 94. godini u domu za stare u Zemunu pre 4 dana. Iako je preminula 19. avgusta, kremacija Mire Stupice obavljena je danas u 13 časova na Novom groblju u Beogradu u prisustvu bliskih kolega, porodice i prijatelja. Porodica glumice izražila je želju da se kremacija obavi bez prisustva >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sedme sile, dok će se komemoracija održati u Jugoslovenskom dramskom pozorištu na Velikoj sceni početkom septembra.

Na Novom groblju došlje su brojne Mirine kolege kako bi se oprostili od glumice poslednji put. Među njima bio je Dimitrije Ilić,Srđan Todorović, Nikola Đuričko,  Dejan Savić, Voja Brajović i drugi.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.