Minuscule 2 - Hrabri mališan u bioskopima od 25. jula 2019. godine!

Izvor: Svet plus, 24.Jul.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minuscule 2 - Hrabri mališan u bioskopima od 25. jula 2019. godine!

Dečji animirani film "Minuscule 2 - Hrabri mališan" u bioskopima od 25. jula 2019. godine! Heroj koji mora da se suoči sa dvostrukim izazovom.

U odeljenju za pakovanje, u maloj fabrici kestenja koja je locirana u malom selu na jugu Francuske, gde se zima uskoro približava, Mališa, mlada i neustrašiva bubamara, slučajno je zarobljen unutar pošiljke spremne za slanje na Gvadalupe na Karibima. Njegov otac leti u tropski arhipelag u potrazi za svojim sinom.

Kada tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << stigne, naš heroj mora da se suoči sa dvostrukim izazovom: da pronađe svog sina i spase dom svog novog prijatelja, karipske bubamare, čija kuća je ugrožena gradilištem. Srećom, on može da računa na pomoć svog prijatelja, crnog mrava, koji žuri da ga spase sa druge strane sveta.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Novi filmovi u bioskopima (25. jul 2019)

Izvor: DANuBeogradu.rs, 24.Jul.2019

Plan bekstva 3, Dečija igra, Hrabri mališan 2 – to su novi filmovi koji će se prikazivati u domaćim bioskopima od 25. jula 2019. godine. Francuska drama Živi brzo, umri polako prikazivaće se u pojedinim bioskopima. Akcioni film Paklene ulice: Hobs i Šo premijerno će biti prikazan u sredu, 31....

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.