Miloš Brkić s upalom pluća pevao u „Zvezdama Granda“!

Izvor: Poznati.info, 21.Okt.2012, 07:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Brkić s upalom pluća pevao u „Zvezdama Granda“!

Mladi pevač je bio u takvom zdravstvenom stanju da je u tom trenutku trebao da bude u krevetu i da se oporavlja, a ne da peva u „Zvezdama Granda“, ali je on ispao veliki profesionalac

Naime, kako „Pulsonline“ saznaje, Miloš Brkić iz Novog Sada, koji se večeras takmičio u trećoj muškoj grupi u „Zvezdama Granda“, imao je velikih poteškoća tokom nastupa, iako se on trudio da to maksimalno prikrije. Novosađanin se na sceni pojavio vidljivo bled i s velikim >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << podočnjacima, a uzrok tome je upala pluća od koje se on već nekoliko dana oporavlja.

Bez obzira na zdravstvene probleme, moramo priznati da je Brkić zabeležio više nego odličan nastup i preostaje nam samo da mu poželimo da se što pre oporavi i da u narednom kolu pokaže svoj realni maksimum.

* Pogledajte ko je sinoć ispao iz daljeg takmičenje “Zvezde Granda”

Pogledajte još:

*“Sanjala” je pre mnogo godina, a o njenom telu maštala je cela bivša Jugoslavija! (Video)

* Nata vrištala na Vladu zbog Cece

*BEBEK: Bregovića smo s brda doveli u “Bijelo dugme”! (Video)

Izvor: Puls

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.