Miloš Biković i Aleksandar Radojičić: Strašna noć pred snimanje filma! (Video)

Izvor: Svet plus, 06.Okt.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloš Biković i Aleksandar Radojičić: Strašna noć pred snimanje filma! (Video)

Glumci Miloš Biković i Aleksandar Radojičić su glavni akteri novog filma iz Intermedia Networka "Bićemo prvaci sveta", a u Ljubljani su uoči samog snimanja proveli besanu noć!

Miloš Biković i Aleksandar Radojičić igraju u novom ostvarenju Darka Bajića, koji govori o osnivačima čuvene Jugoslovenske škole košarke i prvoj zlatnoj medalji na prvenstvu u Ljubljani 1970. godine.

Nakon Montevidea još jedan filmski hit: Bićemo prvaci sveta (Foto) >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<

Noć pred snimanje filma "Bićemo prvaci sveta", ova dva izuzetno talentovana glumca i zvezde "Montevidea" pokazale su na simpatičan način kako umeju da se zabave i u sobi u kojoj su boravili, zato pogledajte beskrajno simpatičan video do kojeg je naš portal došao.



Autor: B.B.

Foto: Screenshot Youtube

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miloš Biković i Aleksandar Radojičić: Noć ispunjena strahom (VIDEO)

Izvor: Story, 06.Okt.2014

Mladi glumci proveli su jednu strašnu noć u hotelskoj sobi..Miloš Biković i Aleksandar Radojičić, foto: Instagram..Glumica Miloš Biković i Aleksandar Radojičić trenutno se nalaze u Ljubljani gde snimaju film Bićemo prvaci sveta, a noć uoči snimanja doživeli su strašnu situaciju...- Strašna...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.